lauantai 23. maaliskuuta 2013

Match Show 23.3

Hehee, Nanan toinen mätsäri takana ja tuliaisiksi tättärätää... Ei mitään muuta kun sininen nauha! Hehe ensikerralla sitten paremmin...

Paikka missä mätsäri sijaitsi, oli M&M parkkipaikalla. Alue jossa kehät oltiin pystytetty, oli aivan jäässä, että siinähän sitten villakoiran kanssa juokset. Muutenkin maasto oli aika puutteellinen. Kehät olivat pääosin ylämäessä, hyvä kun ei pöytä kellahtanut kumoon sen verran huteralta se näytti. Etukäteen Suvin kanssa sitä kammoksuimme miten piskimme siihen reagoisivat.

Nanan käytös oli aika neutraalia. Ravi ei ollut hitaan vauhdin puolesta mitenkään kehuttavan näköistä. Pitihän siinä itsekkin vähän varoa ettei mätkähtänyt maahan... Seisomaan tuomari ei edes pareja pistänyt mikä oli kieltämättä hieman outoa, koska pienet aikuiset tämä tuomari kumminkin seisotti. Pöydällä Nana seisoi ja antoi katsoa hampaita, mutta käyttäytyi hieman varautuneesti ja nojasi aavistuksen minuun päin. Vastapuolen tuomari palkitsi hyvästä kontaktista niinkuin muutkin. 
Suurin osasyy tämän tuomarin silmissä loistamiselle oli ilmeisesti, että koira napittaa omistajaansa herkeämättä silmiin, noh Nanassa ei valitettavasti tätä puolta tällä kertaa esiintynyt. 
Ensikerralla taas uudella tsempillä! Enkä tuo piskikin sitä rohkeutta jostain repäisee... Ja tietenkin minä... :'D

Nanan teinipeili (kyllä luit oikein, ei ollut avustajaa pahoittelen...) posetus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti