tiistai 14. toukokuuta 2013

Kevättä rinnassa


...Tai pikemminkin kesää. Aivan mahtava sää, toivottavasti sama jatkuu kesälomallakin! Lumien sulaminen tuo perinteisesti koiranomistajille taas uudet haasteet. Puhun nimittäin katupölystä ja risuista. Nana kieltämättä näyttää tällä(kin) hetkellä kävelevältä metsältä... Tassut ja korvat sammaleen peitossa, edes karsta ei pure noihin roskiin. Niitä saa olla lenkilläkin kokoajan repimässä, koira ei edes itse huomaa, että puoli hehtaaria metsää liimautuu sen kinner karvoihin... #%&@*!
 
Viime viikkojen aikana on tapahtunut melko paljon, joten aloitetaampas Tampereen näyttelystä. Tuttuun tapaan jännitin kyseistä tapahtumaa jo kaksi päivää ennen, mikä oli lähes sietämätöntä.
Lauantai aamuna kuitenkin jännittäminen oli, kuin pois pyyhkäisty. Ihmettelin tätä itsekkin ( ja ihmettelen vieläkin...).
Kun H-hetki oli käsillä en jännittänyt juuri ollenkaan ( mitä en vieläkään ymmärrä..). Kehässä ei tapahtunutkaan mitään niistä kauhukuvista, mitä olin pienessä päässäni suunnitellut. Kaikki meni paremmin, kuin uskalsin kuvitellakkaan! Nana käyttäytyi mainiosti. Seisoi nätisti ( paitsi parhaassa nartussa keskittyminen herpaantui, koska juoksut...), liikkui omaan silmääni moitteettomasti ja mikä tärkeintä; ei arastellut tuomaria! Pöydän jälkeen olin niin haltioissani, koska tuomari oli vielä MIES. Kjeh, kjeh.
Nanan tulos Tampereella oli: JUN-ERI1 SA! Arvostelussakaan ei ollut mitään negatiivistä sanottavaa. Paremmin ei olisi voinut mennä :> !
 
Helatorstaina oli taas vuorossa paikkakunnallamme järjestettävä Match Show. Mätsäreissä en edes jännittänyt, nimittäin virallisten näyttelyiden jälkeen en varmaan jännitä enään mitään... Kaikki meni oikein hyvin, Nana ei arastellut tuomaria, liikkui kauniisti, seisoi kiltisti. Tuomari itsekkin myönsi, että parikehässä päätös oli vaikea, koska molemmat koirat ovat niin kauniita (vastaparinamme oli kiinanharjakoira puuterihuisku). Saimme Nanan kanssa kuitenkin punaisen nauhan!
Punaisten kehässä tuomari sijoitti Nanan ensimmäisesksi, ja lopulta Best In Show kehässä YKKÖSEKSI! Olen tästä vieläkin syvästi järkyttynyt ja onnellinen tottakai! Nana on ollut kaksi kertaa peräkkäin PUN1 & BIS1! Menisipä  virallisissakin näyttelyissä näin hyvin... Heh heh. Ja kieltämättä palkinnot olivat todella hyvät. Parhaimmat tähän mennessä. Kaksi pokaalia ja ruusuketta, koiranruokasäkki, koriste tavaroita, Hurtan haalari, lahjakortti koirahierontaan... jne. Olen kyllä niin ylpeä tuosta tytöstä!
 
Tänään olemme olleet Ninon kanssa riehumassa, sain mukavasti kuviakin otettua. Suvikaan ei ole ehtinyt, kuin muutaman kerran kirjoitella tänne blogiin, mutta mää ny kirjotelen täälä niiden puolestakin.
Menimme Nanan kanssa Suville pyörällä ja voin sanoa, että koira on reissun jälkeen aivan naatti. Juoksi melkein koko matkan, hullunkiilto silmissä, kun yllytin sitä; "NINO TULEE! MISSÄ NINO?! MENNÄÄN NINOLLE!"....Hyvin se kuitenkin jaksoi, sitä en kyllä epäillytkään...
Sain myös Nanan näyttelyhäkin suojuksen vihdoin valmiiksi, kuvattua ja lisättyä tänne. Alhaalla olevat kuvat tosin vähän "väärentävät" tuota kuviota, koska lisäsin niin paljon kontrastia niihin, mutta toivottavasti se ei haittaa.
 
Mutta annetaan kuvien puhua puolestaan Nanan ja Ninon päivästä. Hyvää alkavaa kesää kaikille! ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nanan "pikku" kieli...
 
Näyttelyhäkin suojus:
 
 

4 kommenttia: