maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen!

Pääsiäisloma on mennyt uskomattoman nopeasti. Ilmakin on niiiiiin lämmin ja aurinkoinen, tätä rataa ei mene varmaan kauaakaan, kun viimeisetkin lumen rippeet sulavat. Ainoa asia (kröhöm, joulun lisäksi), mitä minä talvessa jään kaipaamaan on jäät.
Rakastan kävellä järven jäällä koiran kanssa, etenkin näin keväisessä ja lämpimässä ilmassa. On mahtavaa asua aivan järven vieressä, kun talvella voi nauttia pitkistä vaelluksista jäällä ja kesällä rynnätä veteen vilvoittelemaan.
 Tosin kukaan meidän koirista ei ole koskaan erityisemmin pitänyt uimisesta... Etenkään Pola, joka hölmönä häslääjä pentuna molskahti laiturilta alas. Voi niitä kauhun hetkiä, kun henkeä pidätellen odotettiin, että tuleeko se ollenkaan pintaan. Onneksi eräällä naapurillamme oli nopeat refleksit, hän tarttui Polaa niskavilloista kiinni ja nosti sen taas kuiville, joten selvisimme pelkällä säikähdyksellä.
Pola ja Pepsi korkeintaan kahlaavat rannassa, jos sitäkään. Nanasta en vielä tiedä...

Mutta nyt päivän tapahtumiin! Olimme Nanan kanssa tänään heti aamu yhdeksästä (kyllä, hyvin aikaista minulle) lenkkeilemässä jäällä, heittelemässä palloa ja riehumassa muuten vaan. Treenasimme myös "tänne" komentoa, mikä tuntuu välillä olevan neidiltä hakusessa...
Jäällä oli paljon koiran ulkoiluttajia, hiihtäjiä ja kauhukseni myös moottorikelkkailioita, mutta onneksi he pitivät meihin kiitettävää välimatkaa.
 Olimme myös eilen team N&N:n kanssa Lotilan järven jäällä. Ilma oli suoraa sanottuna läkähdyttävän kuuma. Hyvä kun emme Suvin kanssa riisuneet  paksuja talvitakkeja pois.
Uskollinen kamerakin oli mukana, joten saatte "nauttia" kuvistakin.
Illalla olisi vuorossa Nanan peseminen näin viimeisen lomapäivän kunniaksi, mutta sitä ennen aijon kuitenkin rentoutua lainaamieni kirjojen parissa! Hyvää pääsiäistä kaikille!

Ps. Tärpästikkelillä on kohta 1.v synttärit, apua...










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti