perjantai 1. helmikuuta 2013

Lenkkeilyä ja kehäkettuilua

Terse!

Olemme Nanan kanssa lenkkeilleet aktiivisesti viereisen järvemme jäällä, joten päätimpä lisäillä hieman tämän päivän kuvasaldoa siitä. Ilma oli suoraan sanottuna perseestä. Harmaata ja pilvistä mmmm... En edes tiedä miksi otin kamerani mukaan, mutta otimpahan kuitenkin, pitäähän tänne jtn materiaalia keksiä. Mutta joka tapauksessa asiaan.
Mun ja Suvin suunnitelmiin tulikin muutos. Nana ei pääsekkään Lempäälän mätsäreihin, koska tyhmyyksissäni ilmotin sen liian myöhään, jolloin penskat olivat jo täynnä. Mutta menen joka tapauksessa kannustamaan ja katsomaan kun Suvi ja Nino vetää. Tarkoitus olisiki pitää keskenämme jonkinlaiset kehäharjoitukset ennen tätä.
Ensi viikonloppuna taas olisi suunnitelmissa mennä Lahteen mätsäreihin saman porukan kanssa. Tällä kertaa tosin ilmoittauduimme jo etukäteen. (...) Joten sitä innolla odotellessa. Pitäisi vaan trimmeri saada tutuilta lainasta niin saisin tuon karvanaaman parran pois. Kieltämättä se näyttää omaan silmääni aivan järkyttävälle, vielä kun olen hyvin tarkka siitä, että kuonon karva pitää aina olla lyhyt. Onneksi sitä joutuu enään pari päivää katselemaan. :'D

Taiteilin jopa Nanan tuggaan uuden 'kampauksen'. Paljon mukavampaa vaihtelua tuollaiset saparot, kun aina ne samat pompula tsydeemit. :) Nuo vielä tuntuivat pysyvän paremmin tuon ad/hd lapsosen kanssa. Yleensä Nanan pompulat kestävät päässä (korvissa kestää paremmin) noin 24h siedettävän ja siistin näköisenä, mutta nuo kestivät jopa päälle kaksi päivää suht hyvässä kunnossa! En tosin enempää aijokkaa pitää, koska karva rupeeaa pian takkuamaan ja kumpparit syövyttämään turkkia.


 Nanan tukka kaksi päivää sitten:


Ja tässä pompulat nyt:








Tulihan sitä Pola prinsessaakin kuvailtua :)






- Nea





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti