sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Match Show 3.2

Heippa, noh tänään oli sitten se kauan odotettu mätsäri.
 Ninolle tuli sin. ei sija, mikä oli odotettavissakin, sillä Nino pisti aivan ranttaliksi sielä. Ravi meni nätisti ja hyvin, mutta kun tuomari tuli... Huh huh sitten lähti pakit pohjaan. Nino oli aivan kauhuissaan, haukkui ja yritti paeta. Tuomarin pöydälle tultuamme Nino pelästyi liukasta pöytää ja yritti vältellä tuomaria. Maassa tuomari pystyi vielä koskemaan Ninoa ja Nino meni mielellään haistelemaan tätä, mutta pöydällä ei antanut melkein ollenkaan koskea. Tuomari kehuin kuitenkin ulkomuotoa ja turkkia. Nino tarvitsee vain vielä vähän harjoitusta ja kokemusta. Osittain uskon, että Ninon reaktio tuli minun jännityksestäni. Olihan se ensimmäinen mätsärimme...
Ensi viikon loppuna on vuorossa Lahden match show, mitä ennen treenaamme ahkerasti Nino kanssa (ja Nanan) pöydällä oloa ja vieraiden kopelointia. :)

Lisäämme vielä päivän kuvasaldon, mutta sisällä hallissa oli sen verran pimeää, että kuvaaminen oli lähes mahdotonta. Yritimme parhaamme mukaan kiirehtiä kotiin, koska oli aivan mahtava ilma! Mutta tietenkin aurinko juuri laski, kun pääsimme koirien kanssa jäälle...pöh.










Jäältä: 








     



- Suvi & Nea





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti