maanantai 25. helmikuuta 2013

N&N jäällä!

Heido!

Taas on luvassa paaaljon, paaljon, paaljon kuvia. Tänään oli mielettömän ihana ilma, joten lähdimme porukalla koirien kanssa jäälle! Aurinkoa ollaan jo odotettukkin... Kuvia tulee alempana.

Olen vihdosta viimein saanut tilattua Nanalle findog:silta 100kpl korva muoveja ja 1000klp kuminauhoja... Värihän on tietenkin se ainoa oikea pinkki. Ostin Turun 20.1 kv:stä silkkipaperia korviin suojiksi, mutta se ei oikein ollut meidän juttu. (kuminauhatkin, jotka kyseisestä näyttelystä ostin, ovat loppuneet jo aika päiviä sitten) Silkkipaperi nimittäin repeää todella helposti ja sen laittaminenkin jäi pelkäksi sähläykseksi.

Meillä oli tosiaan muutama päivä sitten todellinen kriisi näiden pompula juttujenkin kanssa, kun olin jättänyt uusien ostamisen aivan viimetippaan. Hätävaraksi kävimme koluamassa ideaparkin Fifi&Fidon kumpparivarastot, josta sitten löytyi n. 200kpl pussi neon pinkkejä/punaisia kuminauhoja.

Nyt Nana pitäisi vielä ilmoittaa Lahden ja Tampereen näyttelyihin, jotka ovat huhti-toukokuussa. Tarkoitus olisi vielä joihinkin mätsäreihin mennä tässä lähiaikoina, mikäli semmoisia sattuu sopivalle paikkakunnalle. Ilmoittauduttiin Suvin kanssa myös Tampereen näyttelyharjoituksiin... Saas nähä mitä siitäkin touhusta tulee.

Tänään olemme olleet koirien kanssa jäällä, katsoneet leffaa ymt... Ja pesin myös Nanan aamulla, mutta lopputuloksesta ei ole enään juuri mitään jäljellä... :'D



Näin sitä koiraa talutetaan!



































Nana asiallisena...







2 kommenttia: