keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Suojakeli+villakoira= #@+&%*!

Aaa, tätä koiranomistajan unelma aikaa... Puhun nimittäin suojakeleistä!
Tänään kävimme Nanan kanssa tarpomassa jäällä, vielä valoisaan aikaan. Tarkoitus oli jotain kuviakin sielä napsia.

No ensinnäkin reitti mitä kautta suunnistimme oli lumen peitossa. Parhaimmillaan lunta oli jopa reisiin asti, mukavasti sitä housuihin ja kenkiin valui. Yritimme Nanan kanssa epätoivoisesti tarpoa kinosten läpi, mutta koira antoi periksi ennen minua. Lopulta kaapasin sen syliin ja lähdin piski kainalossa vaeltamaan kohti määränpäätä.

Olin pienessä päässäni tietenkin kuvitellut että jäällä olisi tuoreet ladut mitä pitkin minä ja Nana hilpeästi kulkisimme, mutta ymmärrettävästi olinkin väärässä taas. Pitihän se tietenkin arvata, kun koko tuskaisen viikon on lunta tupruttanut taivaalta. Joten samainen tarpominen jatkui sieläkin. Nana ei millään halunnut ymmärtää lenkkimme pointtia ja pistikin pakit pohjaan. Sekin vielä. Noh toisaalta se oli ymmärrettävää, sellaiset lumi killuttimet tämän tassuja koristi.

Kyllähän se sitten sielä perässä vaivihkaa hiihteli ja kiri kun välimatkamme oli neidille liian pitkä. Muutamia kuvia sain räpsittyä, tosin valo hieman antoi periksi ja Nana... Kotimatka oli huomattavasti rennompi ja helpompi auratun tien vuoksi. Kotona sitten odotti Nanan lumitassujen sulatus operaatio kera suihkun!













Nanan nyrpeääkin nyrpeämpi naama lenkin jälkeen...


Paakut olivat tätä luokkaa:


Pola ja Helmeri nauttivat kyllä talvesta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti